Spring til indhold

Find glæden ved de små ting i omverden

woman, sky, sunlight
Del dette indlæg

Vi kender det alle. Vi synes tiden flyver afsted og vi kan ikke følge med. Der er så meget vi skal nå, så vi helt glemmer os selv. Vi glemmer at stoppe op og nyde det, bare nyde det.

Vores hverdag er præget af mange pligter både i forhold til familien, arbejdet og vennerne. Vi vil gerne det hele på den halve tid. Nogle gange synes vi ikke, der er timer nok i døgnet.

Hvad ville der ske, hvis vi tog os tiden til at nyde de små ting? Det behøver ikke koste noget. Netop ved at finde glæden i de små ting, vil vi opleve, at vi lever livet fuldt ud. Hvis vi prioritere de små glæder, vi kan finde i hverdagen. Vi bliver mere modstandsdygtige, hvis livet tager en forkert retning. Vi vil få et bedre perspektiv når hverdagen føles travl og hård. Vi kan finde glæden de mest mærkelige steder måske ved nyvasket tøj, en smuk solopgang, en flot buket blomster eller noget helt andet.

Hos os er en af vores glæder ved de små ting nyvasket og ude tørret sengetøj. Vi nyder at kravle i sengen ved slutningen af en lang dag, og lade duften af frisk nyvasket sengetøj fylde vore sanser. Det er ligesom om alle de besværligheder dagen har bragt forsvinder, og vi byder en god nats søvn velkommen.

Der er mange ting vi selv kan gøre, for at hjælpe os selv til glæde i hverdagen. Det første er det vigtigste, nemlig at ville det. Det i sig selv er svært, når vi hele tiden skal nå den næste opgave. Stop op og træk vejret. Kig op og lad en solstråle varme dit ansigt, lytte til et barns latter eller se på naturen omkring dig. Det gælder om at øve sig i at finde glæden i de små ting.

Du vil opleve en helt anden tilgang til verden og vil føle at du lever, virkelig lever livet, hvis du kan finde glæden i de små ting. Det er kun fantasien der sætter grænsen for de små glæder, du kan helt sikkert finde flere end dem jeg her har nævnt. Spørgsmålet er om du tør?

Med bedste hilsner

Sara


Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.