Spring til indhold

Om mig

Firmaet

Min motivation og baggrund som coach

Jeg er drevet af et ønske, om at hjælpe, udvikle og inspirere mennesker, og jeg elsker, at give dig ro i maven med at finde den rette kurs for dit liv. Jeg ved, vi sammen kan finde svarene, på dine udfordringer.

Efter en solid karriere som pædagog, ville jeg lave noget nyt og forbedre mig inden for mit fag. Anvende al min viden og erfaring på andre måder, derfor søgte jeg ind på en uddannelse og gennemførte, hvilket gør jeg i dag kan kalde mig Kandidat i Pædagogik.

Efter den endte uddannelse, skulle jeg finde ud af, hvad jeg ville bruge den til. Jeg fik idéen til coach fra mit ønske om at hjælpe mennesker med deres udfordringer. En af de ting der inspirerede mig, var rollen som mentor, for mit mentor barn i Ribe. Det betød at jeg ikke blot kunne bruge min viden indenfor pædagogik og kommunikation, men også min viden om mennesket og de udfordringer vi kan have.

Da alle vores børn er flyttet hjemmefra, og jeg har en masse livserfaring, som gør, at jeg kan relatere til dig og din udfordring, vil du opleve, at jeg er på øjenhøjde med dig.

Samtidig har jeg en uddannelse, som gør jeg har en god forståelse af motoren inde bag hjelmen, det gør at vores kommunikation er smertefrit, og at min vejledning efterlader dig med en dejlig ro i maven.

Som coach kan jeg bruge alt det, jeg har lært, og se hvordan mennesker får en bestemt ro over sig, når jeg har hjulpet dem, med at finde den ro og retning i deres liv, der er den helt rigtige for dem.

Kvinden bag coach Sara

Om mig

Mit navn er Sara, og jeg er i skrivende stund 56 år. Jeg er vokset op på et lille husmandssted i Hjortkær, hvor frihed under ansvar er noget jeg er vokset op med, samt en enorm gæstfrihed i det hjertevarme hjem jeg kommer fra.

I 1987 blev jeg gift med min mand Lars, og vi er stadig lykkelig gift til den dag i dag.

Sammen har vi fire dejlige drenge med hver deres specielle talenter og personligheder. De er alle flyttet fra reden og bor forskellige steder i landet.

Vi bor på landet i skønne omgivelser, hvor vores børn stort set er vokset op, vi har altid haft hund, på billedet kan du se vores dejlige hund Max.

                                                                                               Tak for din interesse i min virksomhed og mig.