Spring til indhold

I det nye år skal det dårlige ud, og det gode ind

woman, cliff, jumping
Del dette indlæg

I 2024 skal du huske på, at hvis du vil være en speciel person, så vær dig selv. Du kan erstatte ”jeg ville ønske” med ”jeg kan”. De store ting er ikke lige så vigtige som de små ting. For det gode og de små detaljer giver os sand lykke. Lykken er i de simple ting i livet.

Glem ikke at skønheden i de skjulte verdener er i de flygtige øjeblikke. Disse øjeblikke er skabt for os, så vi kan flyve væk og give slip.

I en nøddeskal: ødelæg ikke denne dags nye muligheder ved at drage en fortid, som ikke længere eksisterer, ind i din fremtid. Slå fortiden ned. Den fortid, som kvæler dig. Tryk på opdateringsknappen og genstart dine følelser.

Genoplad dit batteri. Tilsæt håb til dit liv. Ankomsten af et nyt år er meget symbolsk. Det bør blive hilst på med en snert af sødme. Også selvom intet ændrer sig fra det ene øjeblik til det andet.

Sæt en stopper for noget, og absorber stødet. Heri ligger magien af en ny begyndelse. Husk, i dette år er der ingen bedre gave end at dele betydningsfulde øjeblikke med dem, du elsker.

Accepter tidens gang

Du må ikke glemme, at et smukt ansigt bliver rynket. En skøn krop forandrer sig. Men sand indsigt fastholdes, når vi arbejder med os selv.

Du må ikke tillade konventioner at diktere dit liv. Du må ikke lade uret bruge tiden på at tælle den tid, du bruger i dit eget nærvær. Husk også at standpunkter bestemmer distancer ikke kilometer.

Det at planlægge dit nye liv er vigtigt. Du skal bryde med vaner og være glad for slutninger. Du skal skabe nye historier med dit eget sprog af følelser. Start dit eget eventyr. Gør det du elsker og genvind din passion for hvad end du interesserer dig for. Husk at elske med hele dit hjerte. Sidst men ikke mindst – elsk den person, der hilser på dig i spejlet hver morgen.

Pas på dit helbred. Gør alt du kan, for de mennesker som er omkring dig. Sæt pris på den tid, du anvender med dine roser. Det får dem til at føle sig meget speciel.

Hold afstand til mennesker, som hele tiden brokker sig. De vil med sikkerhed ødelægge dit gode humør og i værste tilfælde dit liv. Det er giftige mennesker, som dræner os for vores livsvigtige energi og vores evne til at reagere fornuftigt. Vær specielt opmærksom på det. Tag afstand fra konflikt. Ved at gøre dette, forbedrer vi vores følelsesmæssige og fysiske helbred.

Når du har fødselsdag, så vær ikke ked af det. Du skal ikke ærgre dig over, at du bliver ældre. Dette er et privilegium, som ikke er alle forundt. At få nogle ekstra grå hår, at rive sider af kalenderen og tælle et nyt år i vores liv, burde altid være en god grund til at være glad. Vær nu bare glad for livet og for, at du stadigvæk er her.

Søg det gode i livet

Den sande lykke er, altid at have noget at lave, nogen at elske og noget at glæde sig til eller over. I dette år skal du nyde de små ting, de ting, som gør dig virkelig glad, de gode ting.

Du skal også huske, at nogle gange kan samfundet være selvisk. Regn ikke med, at andre sætter pris på det, du gør eller ikke gør. Vær sikker i dig selv og det, du giver. Opbyg ikke en illusion eller en fantasi. Sælg ikke bare fup. Sæt pris på det, du har, og vær ikke overdrevet længsel efter det, du mangler – du har garanteret ikke brug for det alligevel.

Jeg ønsker for dig, at alt det gode i liver følger dig, finder dig og omfavner dig. Du skal lade alt det andet gå forbi. Du skal tillade hver en oplevelse at komme ind i dit liv; selvom det kun er for at give dig en lektion i livet.

Du skal gøre livs lektionen til din egen. Lær af dine fejl og omfavn dem.

Lad nu være med at glemme, at kærlighed bør man ikke tigge om. Hvis du skal tigge om den, er det ikke kærlighed. Vær opmærksom på, at voldelige forhold findes. Du bør altid undersøge, hvad de bidrager til i dit liv.

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at du bør tage dig godt af dem, som bidrager med noget godt til dit liv. Hvis du virkelig vil, kan du altid finde tid til dem du holder af.

Vær bevidst omkring det gode og det dårlige. Alt det gode i livet bør give os vind i håret. Det er altid bedre at leve med bunden i vejret, mens man ser mod horisonten. Den bedste måde at være sikker, er ved at frygte alt, som er middelmådigt.

Alt bevæger sig, selvom tiden nogle gange er vores fjende. I dag er både uret og kalenderen på vores side. Glem aldrig at leve hver eneste dag af dit liv fuldt ud.

Med ønsket om et dejligt 2024

Sara


Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.