Spring til indhold

Lev livet mens du har det!

crocus, bloom, earth
Del dette indlæg

Livet er det dejligste eventyr skrev H.C. Andersen. Hvordan lever vi så dette eventyr? Husker vi at stoppe op og nyde livet.

Det kan være en smuk solopgang, børn der leger, eller noget helt andet.

Et sind, som er opbygget af drømme, planer, håb, foretagender og nysgerrigheder er dem, der får en person til at vide, hvordan man får mest ud af livet.

Din tilgang til livet er så vigtigt for dit velbefindende både fysisk, men også mentalt. Går du til livet med ophøjet pande og følger dine drømme.

Livet har mange spændende oplevelser i vente hvis du selv opsøger dem. Her oplever du alle de muligheder du skaber for dig selv, er med til at hjælpe dig i en positiv retning.

Der er et ordsprog der hedder: smil til verden og verden smiler til dig. Derfor smil til menneskerne omkring dig. Du vil opleve at de smiler igen. Der er ingen, som ved hvor dit smil ender – det kan jo være det finder tilbage til dig, når du har mest brug for det 😊

Lad os lave et tankeeksperiment: hvis du tænker over de mennesker du kender, der er lykkelige, så lever de livet. De griner højt og giver den fuld gas hver dag. De griber hver mulighed der opstår, de nyder livet dybt og omfavner det store rod, som livet er. De lader til at have en lidenskab, der betyder, de oplever alt, hvad de gør fuldt ud, og de finder glæde, uanset hvor de kommer, og uanset hvilke omstændigheder de befinder sig i. Disse mennesker er livsnydere. Det er dem, der får mest muligt ud af hver eneste dag de får. De når meget, selvom de lader til at tage det roligt, hvilket giver dem mulighed for virkelig at opleve hvert øjeblik. De finder glæden i de små ting. De gør det, der giver dem glæde og er ligeglade med hvad andre tænker om dem.

Selvom det kan virke, som om det falder nogle få heldige helt naturligt, så er kunsten at nyde livet mulig for alle – vi skal bare blive bevidste om verden omkring os på mere end blot en overfladisk måde. Stoppe op og se – se os omkring og få øje på de små ting som f.eks. en mælkebøtte, der vokser op i asfalten på vejen eller lytte efter vindens stille susen i træerne. Lyder det let, bestemt ikke, men hvad har du at miste ved at prøve?

Jeg falder også i nogle gange og glemmer at nyde livet. Det er først når det går op for mig, hvor hurtigt dagene er gået, at jeg stopper op og ser mig omkring.

Derfor er det så vigtigt, at vi husker at nyde livet, lever det på godt og ondt. Suger oplevelser til os og finder glæden i de små ting. Hvornår tager du det første skridt?

Med ønsket om en fantastisk dag

Sara


Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.