Spring til indhold

Coaching i trygge omgivelser DU kender

Del dette indlæg

For mig som din coach er det vigtigt, at du føler dig tryg – virkelig tryg. Derfor ligger jeg også vægt på, at du vælger stedet, hvor vi mødes. Et sted som DU kender godt og kan vise mig rundt, mens vi taler og reflekterer sammen.

Jeg kunne kalde det psykologisk tryghed, velvidende at det er noget, som hører hjemme på arbejdspladsen.

Det tillader jeg mig at overføre til min coaching. Hvorfor nu det? Fordi psykologisk tryghed er en forudsætning for, at du kan vise, hvem du er på en stille og rolig måde. Vi kan sige, at alle dine talenter kommer i spil og vi anvender dine stærke sider til at løfte dine lidt svagere sider. Psykologisk tryghed er kort sagt når vi føler os trygge nok til at sætte os selv i spil, komme med de refleksioner som popper op og kunne kigge ind ad, også selv om det gør ondt.

Jeg anvender positiv psykologi som en del af min coaching. Nu tænker du nok: hvad er det?

Med få ord er det videnskaben om trivsel og optimal menneskelig funktion – altså videnskaben om hvad der skal til, for at det enkelte menneske har det godt og klarer sig godt.

Det handler overhovedet ikke om at vi konstant skal løbe rundt og være totalt lalleglade.

I positiv psykologi er der fokus på de forhold, som gør livet værd at leve – som f.eks. succes og kærlighed. Med hjælp fra positiv psykologi ønsker jeg, at hjælpe den enkelte med at gå fra at være stressede og triste til at trives og leve et fyldestgørende liv.

Som mennesker er vi drevet af tryghed, spændinger og udfordringer. I det rette forhold. Vi skal gøre noget som er lidt farligt og tage nogle chancer for at udvikle os, men vi skal vide, at vi kan lande et trygt sted igen – noget som jeg hjælper dig med.

Derfor er det altid vigtigt for mig at skabe tryghed – et trygt coachingrum, fordi det skaber tillid mellem dig og mig. Uden tillid vil du måske ikke åbne dig fuldt ud eller være ærlig om dine udfordringer og følelser. Derfor er tryghed grundlaget for en vellykket coachingrelation.

Du bliver IKKE ladt alene tilbage efter en coachingsession. Jeg ringer altid til dig ca. en måned efter din coaching for at høre, om der er dukket noget op og jeg står til rådighed, såfremt du får brug for liiigggeee at vende nogle få tanker med mig.

Jeg ved, at det sværeste er at tage initiativet til at ringe til mig, men jeg er ganske ufarlig og meget imødekommende – DERFOR tøv ikke og RING til mig.

Med bedste hilsner

Sara


Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.